ekucharka.cz > Recepty > Bažant na hříbkách

Bažant na hříbkách

Ingredience (na 4 porce):

  • 1 bažant
  • 50 g slaniny
  • 50 g másla
  • 100 g hříbků ( mohou být i zamražené nebo sušené – ty předem
  • namočíme)
  • 1 dl červeného vína
  • 1 cibule
  • 2 kuličky nového koření
  • 1 bobkový list
  • vývar
  • sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Bažanta naporcujeme a osolíme, prsa prošpikujeme.
  2. Cibuli osmahneme na másle, přidáme porce bažanta, poklademe plátky másla, koření a podlijeme vývarem. Pečeme v troubě, podléváme vínem a vývarem.
  3. Plátky hub podusíme na másle a přidáme do procezené šťávy.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS