ekucharka.cz > Recepty > Bigos

Bigos

Ingredience (na 4 porce):

  • 400g bílého zelí
  • 40g kysaného zelí
  • 500g vepř. masa
  • cibule
  • 200g salámu nebo klobásy
  • 150g uzeného bůčku
  • sádlo
  • bobkový list
  • pepř
  • sladká paprika
  • sůl

Postup přípravy (1 hod):

  1. Na sádle zpěníme cibuli a orestujeme na kostičky nakrájené vepř.maso. Osolíme, opepříme, přidáme bob.list,sl. papriku,podlejeme a dusíme do měkka. Obě zelí také uvaříme zvlášť. Nakonec vše smícháme dohromady, přidáme nakrájený salám a na kostičky nakrájený, vyškvařený bůček a spolu ještě chvíli dusíme. Můžeme zahustit světlou jíškou.
  • 3.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.1 z 5, hodnotilo 71 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Všechny obrázky:

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS