ekucharka.cz > Recepty > Boršč z Ukrajiny

Boršč z Ukrajiny

Ingredience :

  • 800 g hovězího masa (ramínko, oháňka)
  • 200 g uzeného vepřového hrudí,
  • 1 malé bílé zelí
  • 4 mrkve
  • 2 cibule
  • 1 fenyklová bulva
  • 2 červené řepy
  • 1 konzerva rajského pyré ( 3 oloupané rajské)
  • sůl
  • pepř
  • zakysaná smetana

Postup přípravy :

  1. Do 3 litů vody přidáme maso a uzený špek. Přivedeme k varu a odstraníme pěnu.
  2. Přidáme nadrobno nakrájenou mrkev, zelí, cibuli, červenou řepu, fenykl a rajské pyré. Okořeníme a vaříme cca 2 hodiny.
  3. Maso pokrájíme a vložíme zpět do polévky. Polévku na talíři zdobíme zakysanou smetanou.
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
Autorem receptu je Šimako

Všechny obrázky:

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS