ekucharka.cz > Recepty > Česnekoví garnáti

Česnekoví garnáti

Ingredience (na 4 porce):

  • 1/4 šálku olivového oleje
  • 4 velké stroužky česneku, nadrobno posekané
  • 1 lžička drceného červeného pepře
  • 450 g středních vyloupaných garnátů
  • 2 lžíce čerstvé citronové šťávy
  • 2 lžíce suché sherry
  • 1 lžička sladké papriky
  • petrželku na ozdobení

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (20 min):

  1. Na mírném plameni rozehřejeme olivový olej, přidáme nasekaný česnek a červený pepř, osmehneme asi 1 minutu. Zvýšíme plamen a přidáme garnáty, citronovou šťávu, sherry a papriku. Dobře promícháme a osmahneme, mícháme, dokud garnáti nezrlžoví a jemně nezatočí, asi 3 minuty. Dochuťe solí a čerstvě mletým černým pepřem a posypte petrželkou. Servírujte teplé.
  • 4.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.7 z 5, hodnotilo 23 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS