ekucharka.cz > Recepty > Chalupářský boršč

Chalupářský boršč

Ingredience :

  • 200 g paprikové klobásy
  • 100 g uzené slaniny
  • 200 g brambor
  • 100 g cibule
  • 100 g rajčat
  • 100 g červené řepy
  • 100 g kysaného zelí
  • 100 g kořenové zeleniny
  • 150 g bílého jogurtu
  • bobkový list
  • nové koření
  • sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Slaninu nakrájenou na kostičky osmahneme společně s cibulí.
  2. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, zeleninu, několik bobkových listů a nové koření.
  3. Zalijeme 2 litry vody, osolíme a uvaříme doměkka.
  4. Ochutíme, mírně osladíme a na talíři zahustíme lžící jogurtu. Podáváme s tmavým pečivem.
  • 4.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.1 z 5, hodnotilo 8 lidí
Autorem receptu je judita

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS