ekucharka.cz > Recepty > Debrecínská omeleta

Debrecínská omeleta

Ingredience (na 4 porce):

  • 4 vejce
  • 4 lžíce vody
  • 4 lžíce sádla
  • sůl
  • 100 g čabajské klobásy
  • 1 menší cibule
  • 2 zelené paprikové lusky
  • 2 rajčata
  • petrželová nať

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (20 min):

  1. Napřed si připravíme náplň tak, že na 1 lžíci sádla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nadrobno nakrájenou čabajskou klobásu a stejně drobně nakrájené paprikové lusky. Přidáme oloupaná a vidličkou rozmačkaná rajčata. Dusíme, až směs zhoustne. Můžeme použít i sterilované lečo.
  2. Z 1 vejce, 1 lžíce vody a trochy soli vyšleháme vidličkou po sobě vždy jednu omeletu, kterou osmažíme na pánvi po obou stranách (nebo velmi zvolna po jedné straně, až vejce ztuhne). Ještě na pánvi omeletu naplníme a přeložíme na polovinu. Sesuneme na talíř, ozdobíme kouskem rajčete a snítkou petrželové nati.
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 24 lidí
Autorem receptu je tomas

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS