ekucharka.cz > Recepty > Debrecínské maso

Debrecínské maso

Ingredience :

  • 750g vepřového masa
  • 1 lžička mouky
  • sůl
  • kmín
  • paprika
  • 1 strouček česneku
  • 100g slaniny
  • cibule
  • 1 párek
  • 2 sladkokyselé okurky
  • 2 žampióny
  • 1 lžička rajčatového protlaku

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Cibuli a slaninu nakrájíme na kousky, maso nakrájíme na plátky. Slaninu rozškvaříme, vložíme cibuli a maso, přidáme utřený česnek a koření, poprášíme moukou a prudce osmahneme.
  2. Přidáme nakrájený párek, drobně posekané okurky a žampióny, rajčatový protlak, promícháme, zalijeme vodou a zakryté dusíme asi 60 minut.
2 z 5, hodnotilo 1 lidí
Autorem receptu je judita

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS