ekucharka.cz > Recepty > Domácí pečenáče

Domácí pečenáče

Ingredience (na 4 porce):

  • 500 g Filet z jakékoliv mořské ryby (může být i sladkovodní)
  • 1 Hrnek octa 10°
  • 4,5 Hrnku vody
  • sůl
  • pepř
  • vegeta (podravka)
  • magi
  • 3 velké cibule
  • 1 lžička cukru
  • 5 kuliček nového koření a celého pepře
  • 2 Bobkový list
  • Hladká mouka a vajíčko na obalení

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (30 min):

  1. Filety osolíme opepříme a obalíme nejprve ve vejíčku a pak teprve v mouce. Opatrně usmažíme a necháme schladnout.
  2. Mezitím si připravíme nálev: Vodu, ocet, vegetu, cukr, magi, koření a cibuli nakrájenou na kolečka necháme přejít varem (cca 3 minuty na mírném ohni). Necháme vychladit (můžeme ochutnat a dle potřeby dochutit). Poté do připravené nádoby klademe filé a nakonec přelijeme nálevem s cibulí. Necháme odležet do druhého dne. Podáváme s chlebem či vekou.
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 9 lidí
Autorem receptu je petak77

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS