ekucharka.cz > Recepty > Domácí vlašák

Domácí vlašák

Ingredience :

  • 2 uvařené středně velké brambory
  • 300g měkkého salámu
  • 3 sterilizované okurky
  • 1 střední tatarka
  • sůl
  • pepř

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (25 min):

  1. Vychladlé brambory a salám nastrouháme najemno, okurky na hrubo. Přidáme nahrubo nastrouhané okurky, tatarku a osolíme a opepříme dle chuti.
  2. Nejlépší je nechat do druhého dne odležet, ale není to podmínkou, lze použít na veku okamžitě.
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 83 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS