ekucharka.cz > Recepty > Drůbeží játra na kari s rýží

Drůbeží játra na kari s rýží

Ingredience (na 4 porce):

  • 300 g drůbežích jater
  • 1/4 l smetany ke šlehámí
  • pórek
  • bílé víno
  • kari
  • sůl
  • pepř
  • olej

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (30 min):

  1. Na pánvi rozehřejeme olej a játra orestujeme. Přidáme kari a zalijeme trochou vína. Vaříme tři minuty.
  2. Přidáme nakrájený pórek a zalijeme smetanou. Dochutíme solí, pepřem a podáváme s rýží.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS