ekucharka.cz > Recepty > Drůbeží játra na víně s toastem

Drůbeží játra na víně s toastem

Ingredience (na 4 porce):

  • 500 g drůbežích jater
  • 2 lžíce ztuženého tuku
  • 0,5 dl červeného vína
  • 2 středně velká jablka
  • sůl
  • lžíce mandlí
  • 8 plátků veky
  • 1 lžíce másla

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Drůbeží játra nakrájíme na silnější plátky, opečeme je na tuku společně s terči jablek (jablka oloupaná, zbavená jádřinců a nakrájená na silnější plátky), vše zalijeme vínem, krátce podusíme a podáváme sypané oloupanými pokrájenými mandlemi.
  2. Plátky veky potřeme máslem a krátce zapečeme v troubě.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS