ekucharka.cz > Recepty > Drůbeží játra na víně

Drůbeží játra na víně

Ingredience (na 4 porce):

  • 300g drůbežích jater
  • 100g oleje
  • 80g anglické slaniny
  • 1dl červeného vína
  • 1 jablko
  • hrozen vína
  • bazalka
  • sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Játra nakrájíme na drobné kousky, orestujeme na tuku, přidáme špetku bazalky. Anglickou slaninu krájíme na nudličky a přidáme k játrům, mírně podlijeme vínem.
  2. Nachystáme si kolečka jablka zakapeme je červeným vínem a necháme rozležet. Játra podáváme teplá s jablkem a čerstvými bobulemi hroznů vína.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS