ekucharka.cz > Recepty > Dušený pstruh s limetkou

Dušený pstruh s limetkou

Ingredience (na 2 porce):

  • 1 pstruh
  • 1 limetka, nakrájte na jemná kolečka
  • 2 stroužky česneku, nasekejte nadrobno
  • 2 lžíce čerstvého koriandru
  • 5 feferonek, pokrájejte nadrobno
  • 1 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžíce vody
  • 2 lžíce limetkové šťávy
  • 1 lžička krystalového cukru
  • 1 lžička nastrouhané limetkové šťávy

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (35 min):

  1. Na umytého pstruha položíme kolečka limetky a opatrně položíme na pařák. Dusíme asi 20 minut, podle velikosti pstruha. Mezitím si v misce smícháme všechny ostatní přísady.
  2. Hotovou rybu vyndáme, přeneseme na talíř a polijeme připravenou omáčkou.
  • 4.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.2 z 5, hodnotilo 57 lidí
Autorem receptu je michal

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS