ekucharka.cz > Recepty > File Srí Lanka

File Srí Lanka

Ingredience (na 4 porce):

  • 600 g rybího filé
  • 1 lžíce oleje
  • šťáva z půlky citronu
  • 2 stroužky česneku
  • zázvor
  • skořice
  • hřebíček
  • koriandr
  • kurkuma
  • kari koření
  • kmín
  • chilli
  • 4 rajčata
  • konzerva bambusových výhonků

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (1 hod 55 min):

  1. Z oleje, rozetřeného česneku a tlučeného nebo mletého koření připravím marinádu, vložím do ní rybu a nechám nejméně hodinu marinovat.
  2. Pak každou porci filetu vložím do alobalu, přidám nakrájené rajče a bambusové výhonky. Pevně zabalím a dám péct do dobře vyhřáté trouby asi na 20-30 min. K tomu rýže nebo brambory.
4 z 5, hodnotilo 7 lidí
Autorem receptu je lilli

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS