ekucharka.cz > Recepty > Francouzské řízky

Francouzské řízky

Ingredience (na 4 porce):

  • 4 telecí řízky
  • 100 g hub
  • 50 g másla
  • 4 rajčata
  • 1 cibule
  • 20 g mouky
  • 2 dl bílého vína
  • olej
  • sůl a pepř
  • petrželka

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (40 min):

  1. Řízky naklepeme, osolíme, poprášíme moukou a na rozpáleném oleji opečeme po obou stranách dozlatova.
  2. Do tuku od pečení přidáme nakrájenou cibuli, sekanou zelenou petrželku a necháme zpěnit. Přidáme spařená a oloupaná rajčata nakrájená na kousky, nakrájené houby, podlijeme vínem a dusíme do měkka.
  3. Do hotové omáčky ještě přidáme máslo a podle chuti přisolíme a opepříme.
  • 3.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.8 z 5, hodnotilo 10 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS