ekucharka.cz > Recepty > Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Ingredience (na 4 porce):

  • 40 g sádla
  • 40 g cibule
  • 1 lžíce hladké mouky
  • sladká paprika
  • vývar
  • pepř
  • vegeta
  • 1 dl mléka
  • 100 g tenkých párků

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (30 min):

  1. Na sádle osmažíme dozlatova nakrájenou cibuli, přidáme mouku a usmažíme světlou jíšku. Zasypeme ji paprikou, osmahneme, zředíme vývarem (nebo vodou a masoxem) a povaříme. Ochutíme pepřem a vegetou, přilijeme mléko, přidáme na kolečka nakrájené párky a krátce povaříme. Můžeme přidat petrželovou nať. Podáváme s rohlíkem.
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 97 lidí
Autorem receptu je judita

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS