ekucharka.cz > Recepty > Gaspacho á Portuguesa

Gaspacho á Portuguesa

Ingredience (na 4 porce):

  • 2 salatové okurky
  • 3 rajčata
  • 2 papriky (kapie- vice barevné)
  • 1 dl olivoveho oleje
  • 1 polévková lžice octa
  • voda (dle potreby)

Postup přípravy (10 min):

  1. Salátové okurky oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. papriku očistíme a nakrájéme na malé kostky, rakčata rozpůlíme a vyndáme vnitřek, použijeme pouze pevnou část rajčete, kterou opět nakrájéme na malé kostky. Zeleninu zalijeme vodou, přidáme olivový olej a lžíci octa.
  • 3.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.5 z 5, hodnotilo 36 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Všechny obrázky:

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS