ekucharka.cz > Recepty > Gaspacho Mexiko Jalapeňos

Gaspacho Mexiko Jalapeňos

Ingredience (na 5 porcí):

  • 2 salatové okurky
  • 3 rajčata
  • 2 papriky (kapie- vice barevné)
  • 1 dl olivoveho oleje
  • 1 šťáva z jednoho citrónu
  • nastrouhaná kůra z limetky
  • 15 ks nakládaných černých oliv
  • špetka mletého nového koření
  • špetka pepře
  • jeden stroužek česneku
  • čerstvý kopr
  • nakládané feferonky Jalapeňos
  • sůl (nejlépe mořská)
  • voda (dle potřeby)

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (15 min):

  1. V mixéru necháme nasekat na drobno veškerou zeleninu. Přidáme citrónovou šťávu, sůl, pepř, mleté nové koření a na struhadle trošku limetkové kůry.
  2. Gaspácho podáváme řádně vychlazené. Je možno přidat pár kostek ledu přímo do polévky. Ozdobíme koprem nebo petrželkou. Pár koleček nakládaných zelených feferonek Jalapeňos. Vhodné pití je bacardi nebo vodka (např. mix jako Bloody Mary). Přidáme také pár černých oliv v celku.
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 79 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS