ekucharka.cz > Recepty > Gaspacho

Gaspacho

Ingredience (na 4 porce):

  • 300 g rajčat
  • 1 cibule
  • 300 g salátových okurek
  • 100 g rajčatového protlaku
  • 3 papriky
  • 3 stroužky česneku
  • 1 dl olivového oleje
  • sůl
  • mletý pepř černý
  • chilli
  • kostky suchého chleba
  • 1/2 l masového vývaru nebo vody

Postup přípravy (10 min):

  1. Okurky, cibuli, oloupaná rajčata a česnek pokrájíme na kousky, přidáme vodu a rozmixujeme.
  2. Přidáme rajčatový protlak a olivový olej a rozmixujeme.
  3. Podle chuti přidáváme sůl, pepř a chilli. Porce polévky zdobíme kostkami suchého chleba. Takto připravená polévka vydrží v chladničce 5 až 6 dní.
  • 3.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.8 z 5, hodnotilo 57 lidí
Autorem receptu je michal

Všechny obrázky:

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS