ekucharka.cz > Recepty > Gratinované filé

Gratinované filé

Ingredience :

  • 500 g rybího filé
  • 1.25 l kysané smetany
  • 20 g másla
  • 50 g ementálu
  • 50 g slaniny
  • 2 nakládané okurky
  • 20 kaparů
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 citrón
  • sůl

Postup přípravy :

  1. Kousky filé pokapeme šťávou z citrónu a necháme chvíli uležet. Mezitím si opečeme na kostičky nakrájenou slaninu. Potom filé posolíme, naskládáme do vymazané zapékací misky a potřeme každý kousek hořčicí. Na jednotlivé porce klademe plátky nakrájené okurky, posypeme sekanými kapary (nebo ještě jednou drobně pokrájenou okurkou) a kostičkami opečené slaniny. Vše zalijeme kyselou smetanou a posypeme strouhaným ementálem nebo jiným sýrem. Zapečeme v troubě do růžova.
  2. Příloha: pečené brambory a hlávkový salát
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je minimax

Všechny obrázky:

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS