ekucharka.cz > Recepty > Hermelín ve víně

Hermelín ve víně

Ingredience :

  • 2 hermelíny
  • 1 dl bílého vína
  • 50 g ořechových jader
  • 60 g másla
  • 1 PL strouhanky
  • čilli koření
  • 3 PL strouhaného čedaru
  • 1 lžička oleje

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Hermelíny nakrájíme na kousky, zalijeme vínem a necháme stát přes noc v lednici. Druhý den je vyjmeme, prolisujeme, přidáme do změklého másla současně se třemi lžícemi vína z marinování, se strouhankou a s jemně umletými ořechovými jádry a vyšleháme.
  2. Podle chuti okořeníme a vložíme do nádoby vytřené olejem, povrch uhladíme a necháme v ledničce ztuhnout (asi 5 hodin). Před podáváním sýr vyklopíme a posypeme čedarem.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS