ekucharka.cz > Recepty > Hlávkový salát s olejem

Hlávkový salát s olejem

Ingredience (na 4 porce):

  • 2 hlávkové saláty
  • 1 lžíce oleje
  • citrónová šťáva nebo bílý ocet
  • pepř
  • sůl
  • mletá sladká paprika

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (10 min):

  1. Saláty očistíme od vnějších listů a stonku, rozkrojíme na poloviny, dobře vymyjeme pod tekoucí vodou a dáme okapat. Musí být suché, jinak by nevstřebaly olej. Dáme je v igelitovém sáčku zkřehnout do druhého dne v dolní přihrádce chladničky. Poloviny salátu dáváme na talíř řeznou plochou nahoru, pokapeme citrónovou šťávou nebo octem, pokapeme dobrým olejem, popepříme a popaprikujeme. Před podáváním můžeme osolit.
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 25 lidí
Autorem receptu je tomas

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS