ekucharka.cz > Recepty > Houbová nádivka

Houbová nádivka

Ingredience :

  • 300 g čerstvých hub
  • 2 rohlíky
  • 2 vejce
  • 50 g rostlinného oleje
  • sůl
  • mletý pepř
  • strouhaný muškátový oříšek
  • 2 PL posekané čerstvé řeřichy

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Rohlíky pokrájíme na kostečky, osmažíme na tuku, vyjmeme a dáme odsát na ubrousek.
  2. Očištěné, pokrájené houby v rendlíku bez tuku podusíme, aby se odpařila voda, přidáme vejce, promícháme a necháme srazit. Do této houbové směsi vmícháme osmažené kostečky rohlíku, pokrájenou řeřichu, okořeníme muškátovým oříškem, osolíme, opepříme a již odstavené z plotny řádně promícháme.
  3. Pokud se nám nádivka zdá příliš hutná, přidáme trochu smetany. Pokud je řídká doplníme strouhankou.
  4. Tuto nádivku můžeme použít k plnění vepřového bůčku, krůtích i kuřecích prsíček atd.
  5. Zdroj: Anna z Masny
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS