ekucharka.cz > Recepty > Houby po neapolsku

Houby po neapolsku

Ingredience (na 5 porcí):

  • 800 g brambor
  • 400 g čerstvých hub (i žampionů)
  • 3 dl bešamelové omáčky
  • 1 cibule
  • 50 g strouhaného sýra
  • hrst petrželové natě
  • 30 g másla
  • 2 lžíce oleje
  • olej na vymazání formy
  • sůl, pepř

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Brambory uvařené ve slupce oloupeme, pokrájíme na plátky a dáme do olejem vymazané zapékací formy.
  2. Do bešamelové omáčky přidáme houby, předem podušené na oleji a nadrobno pokrájenou cibuli, vmícháme jemně nasekanou petželku, sůl, pepř a brambory omáčkou zalijeme. Posypeme je sýrem, poklademe kousíčky másla a dáme do předem vyhřáté trouby zapéci. Vyjmeme, jakmile sýr začne růžovět.
  3. Podáváme jako samostatný pokrm, nebo jako přílohu k masům
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS