ekucharka.cz > Recepty > Japonská rajčatová rýže (Tomato raisu)

Japonská rajčatová rýže (Tomato raisu)

Ingredience (na 4 porce):

  • 2 lžičky másla
  • 2 šálky rýže
  • 2,2 šálku vody
  • 5 rajčat
  • 200 g hrášku
  • sůl
  • pepř
  • 4 lžíce kečupu
  • 2 sójové párky

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (40 min):

  1. Na lžičce másla opražíme rýži. Přidáme vodu a uvaříme rýži doměkka. Rajčata nakrájíme na osminky a dáme do hrnečku na mírný oheň, necháme pustit šťávu, můžeme přilít i trochu vody. Přidáme hrášek, osolíme, opepříme, nakonec přidáme kečup. Chvíli necháme povařit.
  2. Směs smícháme s rýží a necháme ještě 10 minut pod pokličkou. Na lžičce másla osmažíme na špalíčky nakrájené dietní párky. Rýži nakupíme na talíř a navrch přidáme opečené sójové párky.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je Jana87

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS