ekucharka.cz > Recepty > Játra po Andalusku

Játra po Andalusku

Ingredience (na 2 porce):

  • 1 balíček drůbežích jater mražených (450g)
  • 1 menší sklenice nakl. řezů z kapie
  • 1 větší cibule
  • 1 rajský protlak
  • 5 dkg slaniny
  • 2 čili papričky
  • sůl
  • 1 lžička Podravky a pod

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (25 min):

  1. Na rozpuštěné kostičky slaniny dáme zpěnit nakr.cibuli, přidáme na kousky cca3x3cm nakrájená játra a čili papričky. Po opečení přidáme nakládané kapie, které jsme před tím propláchli studenou vodou. Zalijeme mírně ředěným rajčatovým protlakem prohřejeme a poté osolíme. Příloha chléb nebo hranolky.
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 7 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS