ekucharka.cz > Recepty > Jednoduchý dančí guláš

Jednoduchý dančí guláš

Ingredience (na 4 porce):

  • 750 g dančího masa
  • 3 lžíce oleje
  • 20 dkg cibule
  • 2 lžíce hladké mouky
  • sladké mletá paprika
  • pepř
  • grilovací koření
  • gulášové koření

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (40 min):

  1. Do hrnce dáme rozehřát olej. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na drobno. Poté ji osmahneme dozlatova a přidáme na kostky nakrájené maso, mírně osmahneme (asi 3-4 minuty). Vše zalijeme vodou (dle velikosti hrnce) a přisypeme sladkou mletou papriku, sůl, gulášové koření, grilovací koření a trochu pepře. Vše vaříme do té doby než maso změkne (asi 30-40 minut). Musíme dávat pozor, aby se nám maso nerozvařilo.
  2. Připravíme si do hrníčku vodu a do ní rozmícháme asi 2 lžíce hladké mouky. Směs vmícháváme do guláše do té doby než se nám bude zdát, že je dost hustý. Jako přílohu můžeme podávat vařené těstoviny, knedlíky nebo jen chleba. Vše nakonec ozdobíme zeleninou.
  • 3.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.6 z 5, hodnotilo 67 lidí
Autorem receptu je clox

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS