ekucharka.cz > Recepty > Jehněčí na špízu po řecku

Jehněčí na špízu po řecku

Ingredience (na 4 porce):

  • 650 g libového jehněčího, nakrájeného na kostky
  • 1/4 šálku citronové šťávy
  • 1 lžička olivového oleje
  • 2 lžičky nasekaného česneku
  • 2 lžíčky čerstvých nasekaných listů oregána

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (12 hod):

  1. Marinujte kostky jehněčího v marinádě z citronové šťávy, oleje, česneku a oregána 1-12 hodin.
  2. Připravte gril na vysoký žár.
  3. Napichujte kostky jehněčího na špízy, uschovejte si marinádu na potírání. Grilujte za občasného otáčení a potírání marinádou asi 8 minut, nebo dokud nezhnědnou a nebudou hotovy podle vaší chuti.
5 z 5, hodnotilo 24 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS