ekucharka.cz > Recepty > Jehněčí v hrnci

Jehněčí v hrnci

Ingredience (na 4 porce):

  • 750 g jehněčí kýty
  • 3 cibule
  • 750 g brambor
  • 200 g mrkve
  • 500 g mladého bílého zelí
  • 1 špetka bazalky
  • 2 lžíce oleje
  • 40 g rajského protlaku
  • sůl
  • mletý pepř
  • kmín

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (1 hod):

  1. Maso nakrájíme na kousky, osmahneme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kmín, bazalku, osolíme, opepříme a zalijeme trochou vody. Podusíme, přidáme zelí nakrájené na nudličky, mrkev nakrájenou na kolečka, brambory rozkrájené na větší kostičky a rajský protlak. Dusíme za občasného podlévání. Nemícháme, jenom hrncem pootáčíme.
5 z 5, hodnotilo 20 lidí
Autorem receptu je tomas

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS