ekucharka.cz > Recepty > Jerevanský šašlik

Jerevanský šašlik

Ingredience (na 4 porce):

  • 600 g skopové kýty
  • 2 cibule
  • sůl
  • mletý pepř
  • olej
  • 2 lžíce koňaku
  • 4 rajčata
  • 4 papriky
  • 1 lilek

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Skopové maso nakrájíme na kousky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a promícháme s jemně nasekanou cibulí. Pokapeme olejem a necháme v lednici 3-4 hodiny odležet.
  2. Pak navlékneme kousky masa střídavě s nakrájenými rajčaty a paprikami a nakrájeným oloupaným lilkem na grilovací jehly a opékáme za občasného potírání olejem 14-16 minut.
  3. Hotový šašlik přelijeme koňakem a ihned podáváme s brambory opečenými součastně na roštu grilu.
5 z 5, hodnotilo 2 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS