ekucharka.cz > Recepty > Kachna po portugalsku

Kachna po portugalsku

Ingredience (na 6 porcí):

  • 1 kachna
  • 1 lžíce oleje
  • 30 g másla
  • 1 cibule
  • 1 zelená paprika
  • 4 spařená oloupaná rajčata
  • 30 g hladké mouky
  • 250 ml vývaru z masa
  • 1 dl červeného vína
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžička drceného kmínu
  • půl lžičky pepře
  • sůl
  • jako příloha vařená rýže

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (2 hod):

  1. Kachnu naporcujeme a orestujeme z obou stran na másle a oleji a přendáme do hlubokého kastrolu.
  2. Na zbylém tuku orestujeme zeleninu nakrájenou na proužky, zaprášíme moukou a sladkou paprikou, lehce opražíme a zalijeme vývarem a vínem a přivedeme k varu. Přidáme sůl, pepř, kmín, drcený česnek.
  3. Připravenou směs nalijeme na kachnu a dusíme do změknutí. Podáváme s vařenou rýží.
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 20 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS