ekucharka.cz > Recepty > Karský šašlik

Karský šašlik

Ingredience (na 4 porce):

  • 1 skopový hřbet
  • 2 skopové ledvinky
  • 1 cibule
  • sůl
  • mletý pepř
  • ocet nebo citrónová šťáva
  • cibulová nať
  • petrželka

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Maso z vykostěného hřbetu nakrájíme na plátky. Ledvinky rozpůlíme, vykrojíme močovody, spaříme horkou vodou, nakrájíme na plátky a okapané dáme do misky.
  2. Přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme, vložíme na kolečka nakrájenou cibuli, zakapeme octem nebo citrónovou šťávou a necháme 3 hodiny v chladu odležet.
  3. Na špízy pak napíchneme střídavě maso, ledvinky a cibuli a na roštu po všech stranách opečeme. Podáváme s kolečky citrónu, nakrájenou cibulovou natí a petrželkou. K tomu postačí chléb.
5 z 5, hodnotilo 2 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS