ekucharka.cz > Recepty > Kodaňské kotlety

Kodaňské kotlety

Ingredience (na 4 porce):

  • 4 vepřové kotlety po 200 g
  • 40 g másla
  • 2 cibule, nakrájené na hrubo
  • 1/2 dl bílého vína
  • čerstvý estragon podle chuti
  • sůl
  • pepř

Postup přípravy (50 min):

  1. Na věetší pánvi opečte kotlety po obou stranách do hněda. Osolte a opepřete je. Přidejte k nim cibuli a duste na mírném ohni 15 minut.
  2. Vyjměte je z pánve, rozložte je na servírovací hlubší podnos a udržujte je teplé.
  3. Do pánve nalejte víno, najemno nakrájený estragon, odvařte a nalejte na kotlety.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je samuraj

Všechny obrázky:

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS