ekucharka.cz > Recepty > Kuřecí salát z Bavor

Kuřecí salát z Bavor

Ingredience :

  • uvařené celé kuře
  • 2 Moravanky (dopodučuji Hradišťanky) -zcezené
  • 3-4 středně velké sterilované okurky
  • 1-3 fefenonky
  • 1 spařenou střední cibuli
  • 3 syrové červené kapie
  • 3 PL kečupu
  • 1,5 PL plnotučné hořčice
  • 2 malé sklenice majonézy
  • 1 malou sklenici tatarky
  • strouhanka
  • sůl a pepř

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Uvaříme (celé kuře, z vývaru uděláme polívečku s nudličkama.
  2. Mezi tím nakrájíme nadrobno nebo posekáme v mixéru: 2 Moravanky (dopodučuji Hradišťanky, zcezené), 3-4 středně velké sterilované okurky, dle chuti 1-3 fefenonky - bacha Hradišťanka je už hodně ostrá, cibuli (já tedy doporučuji spařenou střední cibuli), 3 syrové červené kapie, kapie z mixéru nutno vymyčkat v cedníku (tak napůl).
  3. Potom dát do mísy, popepřit, tak cca 3 PL kečupu, 1,5 PL plnotučné hořčice. Přimíchat 2 malé sklenice majonézy 1 malou sklenici tatarky.
  4. Vychlazené kuře obereme i s křupkami a s kůží a nakrájíme na cca 1,5 cm silné kousky.
  5. Vmícháme, oslolíme (někdy není již třeba), a kdyby byl salát moc řídký, tak ho zahustíme strouhankou.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je gallischek

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS