ekucharka.cz > Recepty > Kyselé fazole z Valašska

Kyselé fazole z Valašska

Ingredience (na 4 porce):

  • 300g fazolí předem namočených do druhého dne
  • bobkový list
  • tymián
  • ocet
  • sůl
  • 30g sádla, nebo jiného tuku
  • 40g hladké mouky
  • 0.25l kyselé smetany
  • 1 lžíce sádla, nebo jiného tuku navíc
  • 1 cibule na drobno nakrájená
  • 100g uzené klobásy, chcete-li

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Fazole dáme do čisté vody, přidáme bobkový list, tymián a uvaříme je do měkka.
  2. Přidáme ocet, sůl, tmavou zásmažku ze sádla a mouky, povaříme a potom přidáme kyselou smetanu.
  3. Na lžíci sádla osmažíme cibuli a přidáme pokrájenou klobásu, chcete-li. Osmaženou cibulku s klobásou přidáme k fazolím. Pokrm musí být hustý.
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS