ekucharka.cz > Recepty > Maďarská chlebová polévka

Maďarská chlebová polévka

Ingredience (na 4 porce):

  • 300g suchých chlebových kůrek
  • 2 lžíce sádla nebo másla
  • 2 menší cibule
  • 3 vejce
  • 1 lžíce mleté sladké papriky
  • 2 lžíce petrželové natě
  • sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (45 min):

  1. Na tuku osmažíme jemně nakrájenou cibuli, 1 lžíci sekané petrželové natě a nalámané kůrky chleba. Zasypeme mletou paprikou, ještě krátce promícháme a zalejeme vodou Vaříme zvolna, až se chleba rozvaří. Potom přidáváme za stálého míchání vejce rozš!ehaná v misce a nakonec čerstvou petrželovou nať.
  • 3.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.9 z 5, hodnotilo 47 lidí
Autorem receptu je tomas

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS