ekucharka.cz > Recepty > Maďarská játra

Maďarská játra

Ingredience (na 4 porce):

  • 500 g vepřových jater
  • 3 lžíce oleje
  • 3 stroužky česneku
  • 2 cibule
  • 1 lžička mleté papriky
  • sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (25 min):

  1. Játra zbavíme blan a žilek, nakrájíme na plátky a opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách. V průběhu pečení přidáme nasekaný česnek a na tenké proužky nakrájenou cibuli. Když cibule a česnek zesklovatí, posypeme játra paprikou a dosmažíme doměkka.
  2. Hotová játra osolíme a podáváme jako minutku s hranolky a zeleninovým salátem.
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 14 lidí
Autorem receptu je judita

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS