ekucharka.cz > Recepty > Maďarský okoun

Maďarský okoun

Ingredience (na 6 porcí):

  • 800 g okouna
  • sůl
  • 10 g oleje
  • 50 g másla
  • paprika

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (40 min):

  1. Osolené okouny narovnáme rozevřené hřbetem nahoru do zapékací mísy. Pokapeme je olejem a poklademe lupínky másla. Zastříkneme vodou a pečeme doměkka za pravidelného přelévání šťávou a případného dalšího podlévání vodou. Pečeme ve středně vyhžáté troubě a na závěr pečení okouny posypeme paprikou a přelijeme šťávou.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je Jana87

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2018 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS