ekucharka.cz > Recepty > Makrely pečené na víně

Makrely pečené na víně

Ingredience :

  • 4 makrely
  • mletý pepř
  • 60g másla
  • trochu šalvěje
  • olej
  • 1 dl bílého vína
  • citrón
  • sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Vykuchané makrely bez hlavy a ploutví omyjeme a osušíme, do osolené břišní dutiny dáme máslo se šalvějí.
  2. Povrch ryb dobře osolíme, opepříme a dáme péci na malé množství oleje. Opečeme po obou stranách, podlijeme vínem a zvolna pečeme ještě asi 15 minut. Podáváme s citrónem.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je feynman2nd

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS