Mexické nudle


Ingredience


Postup přípravy

  1. Osolenou vodu přivedeme k varu, vhodíme do ní nudle, přidáme lžíci oleje a uvaříme do měka.
  2. Papriku nakrájíme na drobné kostičky, žampióny scedíme a nakrájíme na plátky. Stejně tak i naložené okurky.
  3. Lžíci másla rozpustíme v kastrolu nebo na pánvi, podusíme na něm papriku, zaprášíme moukou a za stálého míchání necháme pěnit.
  4. Potom podlijeme rajčatovou šťávou, smetanou a trochu povaříme. Ochutíme solí, chilli kořením, pepřem.
  5. Nakonec do omáčky vložíme žampióny a okurky, necháme je pořádně prohřát.
  6. Nudle na talíři přelijeme touto omáčkou. Celou porci lze posypat strouhaným sýrem.


Vytištěno ze serveru ekucharka.cz