ekucharka.cz > Recepty > Milánská telecí polévka

Milánská telecí polévka

Ingredience :

  • 400 g odřezků telecího masa
  • 1 mrkev
  • 1 stonek celeru
  • 1 kedluben
  • 1 litr vody
  • sklenka červeného vína
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 100 g vařených drobných těstovin
  • 50 g žampiónů
  • 40 g másla
  • 1 lžíce sekané zelené petrželky
  • 2 lžíce strouhaného parmezánu
  • osmažený bílý chléb

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Maso dáme vařit do studené vody, přidáme zeleninu, sůl a vaříme doměkka. Vařené maso nakrájíme na drobné kousky, utlučeme v hmoždíři nebo umixujeme v mixéru s troškou vývaru. V hrnci osmahneme na másle drobně krájené žampióny, vložíme na ně maso, zalijeme přecezeným vývarem, přidáme rajčatový protlak, vařené těstoviny a ochutíme solí a vínem.
  2. Podáváme se strouhaným parmezánem a krajíčky osmaženého bílého chleba.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je Jana87

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS