ekucharka.cz > Recepty > Moskevský kapr

Moskevský kapr

Ingredience (na 4 porce):

  • 600 g kapra
  • sůl
  • citrón
  • 70 g oleje
  • 180 g majonézy
  • 10 g cukru
  • 60 ml sladké smetany
  • 50 ml worchesterové omáčky
  • 30 g kaviáru

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (45 min):

  1. Osolené porce kapra nařízneme, proložíme polovinami koleček citrónu bez jader a necháme 15 minut odležet. Kapra opečeme na oleji, zastříkneme vodou a dusíme asi 15 minut doměkka. Do majonézy přidáme cukr a zředíme ji smetanou, worchesterovou omáčkou a citrónovou šťávou. Do hotové omáčky vmícháme kaviár. Vychladlé porce kapra podáváme přelité omáčkou.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je Jana87

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS