ekucharka.cz > Recepty > Norský mořský guláš

Norský mořský guláš

Ingredience (na 4 porce):

  • 400 g mořské štiky a sledě s kůží
  • 100 g slaniny
  • 100 g eidamu
  • 2 lžíce oleje
  • 1 cibule
  • 2 lžíce mleté papriky
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 2 rajčata nebo protlak
  • kmín
  • sůl

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Na oleji s kostičkami slaniny osmažíme kolečka cibule, přidáme kousky ryb posypané moukou s kmínem, osmažíme, přidáme mletou papriku, zalijeme 4 dl vody, znovu osolíme a zvolna vaříme 15 minut.
  2. Přidáme kousky papriky a rajčat, zasypeme sýrem a necháme probublávat asi 5 minut. Podáváme s bílým pečivem a nejlépe chutná druhý den.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS