ekucharka.cz > Recepty > Omáčka gravy

Omáčka gravy

Ingredience (na 2 porce):

  • 4 červnené (bílé) cibule
  • 5 lžic vinného octa nebo balsamic ocet
  • 2 kuřecí (zeleninové) bujóny
  • provensálské koření
  • máslo

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (20 min):

  1. Cibuli nakrajíme na kolečka, rozpustíme máslo, cibuli osmažíme na másle na mírném ohni, asi 10 minut. Když jsou hnědé, přidáme ocet a po odpaření octa přidáme 1 litr vody a 1 a půl bujónu. Omáčku necháme zhoustnout a podáváme nejlépe s bramborovou kaší a párečky. Je to vynikající anglický recept.
  • 2.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.4 z 5, hodnotilo 19 lidí
Autorem receptu je Neznámý

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS