ekucharka.cz > Recepty > Omáčka Solferino

Omáčka Solferino

Ingredience (na 3 porce):

  • 100 g kečupu
  • 1 lžíce červeného vína
  • 3 lžíce oleje
  • 3 lžíce hořčice
  • 1 lžíce nadrobno pokrájené cibule
  • trochu sardelové pasty
  • sůl a pepř
  • cukr podle chuti

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Kečup rozšleháme s červeným vínem a olejem, vmícháme hořčici a sardelovou pastu, přidáme jemně pokrájenou cibulku a omáčku podle chuti osolíme, opepříme a přisladíme.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je Jana87

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS