ekucharka.cz > Recepty > Pařížský biftek

Pařížský biftek

Ingredience (na 4 porce):

  • 400 g mletého hovězího masa
  • 1 vejce
  • sůl a pepř
  • 1 větší kyselá okurka
  • 3 lžíce nakládané řepy
  • 1 větší cibule
  • 8 plátku toastového chleba
  • tuk na smažení

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (30 min):

  1. Mleté maso smícháme s vejcem a okořeníme solí a pepřem. Kyselou okurku, řepu a cibuli nakrájíme na jemno (NE na strojku!) a přimícháme k masu. Ze směsi zformujeme 8 nízkých bifteků a každý položíme na plátek toastového chleba.
  2. Pozvolna opékáme v rozpáleném tuku nejdříve masem dolů a když je maso propečené (to uvidíme nadzvednutím toastového chleba), obrátíme toastem dolů. Vypečená šťáva z masa se vsákne do toastu.
  3. Podáváme horké, ozdobené volskými oky.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS