ekucharka.cz > Recepty > Pikantní omáčka k černé zvěřině

Pikantní omáčka k černé zvěřině

Ingredience (na 1 porce):

  • 2 lžíce rybízové zavařeniny
  • 2 lžíce malinové zavařeniny
  • 1 lžička hořčice
  • citronová kůra
  • sůl
  • 8 kuliček roztlučeného jalovce
  • 250 ml červeného vína

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy (5 min):

  1. Všechny ingredience smícháme na a vínem doředíme v hustě tekoucí omáčku. Podáváme ke studené zvěřině.
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 28 lidí
Autorem receptu je reneels

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS