Rohlíky nakrájíme na kostičky, smícháme mléko, vejce, sůl a trochu pepře a nalijeme na rohlíky a promícháme.
Aby se rohlíky nacucaly do mléka a vytvořilo se těsto jako hustší nádivka. Pokud je to dost řídké, přisypeme trochu strouhanky.
Koláčovou formu vyložit pečícím papírem a těsto rozprostřet ručně pěkně na formu. Dáme do trouby na 10 minut.
Když formu vyndáme, těsto by mělo být pevné, poznáme to, když prstem zkusíme, ale těch 10 minut na zapečení stačí.
Po vytažení z trouby potřeme pizzu kečupem smíchaným s kapkou oleje, stroužkem česneku a bylinkami, co máte rádi. A na vrch dáme všechno, co máme rádi. Salámy co najdeme v lednici, kousky hermelínu, červenou kapii, zelenou cibulku, plátkový sýr, prostě co doma máme.