ekucharka.cz > Recepty > Platýs v pomerančové smetanové omáčce

Platýs v pomerančové smetanové omáčce

Ingredience (na 2 porce):

  • 400 g filetu z platýse
  • 1 KL korenené soli
  • 2 PL másla
  • 1½ dl cerstvé pomerancové stávy
  • na spicku noze cayennského pepre
  • 4 PL smetany ke slehání

Tento recept zatím nikdo nenafotil. Buď první.

nahrát obrázek

Postup přípravy :

  1. Rybí filety osolte. Na pánvi rozehrejte máslo a na nem opecte rybu, po kazdé strane asi 4–5 minut. Na pánev pridejte pomerancovou stávu. Ochutte cayennským peprem, prípadne dosolte a do omácky vmíchejte smetanu.
hodnotilo 0 lidí
Autorem receptu je samuraj

Poslat recept mailem

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS