Těstoviny s hráškem a pancettou
Těstoviny s pancettou a hráškem jsou ideální rychlou večeří. Výborné budou, i když použijete místo pancetty slaninu.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Těstoviny uvařte dle návodu, vodu z těstovin nevylévejte.
- Na olivovém oleji opečte cibuli a pancettu. Cibuli nechte jen změknout, ne zhnědnout.
- Přidejte hrášek a trošku vody z těstovin, nechte povařit asi 3 minuty, až bude hrášek hotový.
- Přidejte těstoviny i s troškou vody. Nechte povařit, dokud se voda skoro neodpaří.
- Přidejte parmazán a promíchejte. Podávejte sypané parmazánem a čerstvě mletým pepřem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 862.12 kcal |
Protein: 28.72 g |
Sacharidy: 81.19 g |
z toho cukr: 6.97 g |
Tuk: 43.63 g |
z toho nas. MK: 13.80 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2502-testoviny-s-hraskem-a-pancettou